Onderdeel van: prtnrs

Wat klanten zeggen over
Hypotheekzaak

Helder en aangepast advies! Dankzij de heer Grigoryan met zijn professionele aanpak en snelle reacties en behandelingen, dus het is gelukt in sinds kort kan ik van mijn nieuwe woning genieten. Terugkoppelen naar de notaris, banken en verkoopmakelaar ging het heel fijn en snel, ook tijdens het hoge vakantieperiode. Zeer aan te raden om het financiële advies/ hypotheek zaken met deze vriendelijke en professionele bedrijf te regelen. Ook veel dank aan de aankoopmakelaar meneer J. Annink voor zijn inzet.
R.V.S.
Arman heeft ons goed geholpen. Wij hadden afspraak gemaakt maar door een ongeluk kom ik helaas niet naar betreffende locatie dit was voor Arman geen probleem hij kwam zelf naar ons toe. En heeft heldere en transparante advies gegeven. En vanaf 1 november kunnen wij genieten van onze nieuwe huis. Nogmaals bedankt.
Garik Kasimov arm
DE ADVISEUR HEEFT ONS HEEL GOED GEHOLPEN EN UITGELEGD WAT WE WEL EN NIET KONDEN DOEN EN ADVIES GEGEVEN HOE VER WE MOCHTEN GAAN MET BIEDEN. ALLES IS ZEER SNEL EN PROFESSIONEEL GEREGELD WIJ RADEN IEDEREEN AAN DIE EEN HUIS WILLEN KOPEN DIT VIA DE HYPOTHEEK ZAAK TE DOEN!!
K Voorham
Hartstikke goed geholpen door de adviseur met een advies op maat. Altijd vriendelijk en geduldig. Zeker een aanrader voor starters! Dank jullie wel!
AH
Duidelijke 'simpele' uitleg zodat ik alles goed begreep
M.vD
De adviseur zette eerst onze situatie neer naast onze wensen. Daarbij heeft hij verschillende adviesen en keuzes met ons doorgenomen.
Marieke
Geeft goede uitleg
Jdk
De hypotheekadviseur heeft mij erg goed geholpen met keuzes maken m.b.t. de koop van mijn eerste woning d.m.v. op maat gemaakt advies. Erg fijn contact en het is te merken dat er meegedacht wordt met de persoonlijke situatie. Dit bij elkaar heeft geresulteerd in een hypotheek bij Florius met daarbij een verzekeringspaket waar de adviseur mijn tussenpersoon voor zal zijn.
Eke

Team

Mariska Sterken

Commercieel medewerker

Wilko Borgonjen

Hypothecair planner

Maurice Splinter

Hypotheekacceptant

Jasper Annink

Erkend Hypotheekadviseur

Coen van Nimwegen

Hypotheekadviseur

Sandra van Klijnenbreugel

Commercieel medewerker

Wij werken samen met de
volgende financierders: