Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Jouw hypotheek
onder een vergrootglas!

Grote kans dat jouw situatie nu anders is dan toen je een hypotheek afsloot. Daarom is het zinvol om te checken of de lopende hypotheek nog bij jou past. Is je inkomen gewijzigd of heeft er gezinsuitbreiding plaatsgevonden? Wil jij eerder met pensioen of minder gaan werken? Of ben je benieuwd hoeveel ruimte er is om overwaarde op te nemen of een verbouwing te financieren?

Wij berekenen via een gratis hypotheekcheck wat jouw mogelijkheden zijn. Als blijkt dat een aanpassing niet verstandig is, heb je in ieder geval de zekerheid dat je goed zit.

Stuur direct een e-mail naar welkom@hypotheekzaak.nl met de volgende informatie:

→  De laatste salarisstrook van jezelf (en jouw partner)
→  Een recent overzicht van de huidige hypotheek
→  Extra informatie die behulpzaam kan zijn

Één van onze specialisten belt z.s.m. terug om de hypotheekcheck te bespreken.

Plan je liever een afspraak?

  Inschrijven nieuwsbrief

  Recensies.

  Hebben heel veel moeite gedaan voor ons. De hypotheek was snel in orde, ze weten de juiste wegen te bewandelen. Het contact verliep heel snel, belden/mailde snel terug, kortom ik heb onze samenwerking echt als heel prettig ervaren. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

  ★★★★★ - 16-05-202

  Wij zijn een zeer prettige en professionele manier geholpen. Het contact was zeer prettig en ook konden wij ten allen tijde met onze vragen terecht via mail, telefoon of het online platform.

  ★★★★★ - 23-04-2022

  Wij zijn
  onderdeel van

  Partner logo
  Afbeelding

  Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Woningen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team vol professionals die jou maar al te graag helpen! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar helpen wij jou ook nog eens optimaal.

  Lees meer

  Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

  Hypotheekzaak