Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Over Hypotheekzaak

Welkom bij Hypotheekzaak, jouw hypotheekadviseur in Zeewolde, Amersfoort en Harderwijk. Wij geven jou de beste en snelste service, zijn betrouwbaar en denken altijd met jou mee. We worden enthousiast om jou te helpen aan de beste hypotheek, en die is voor iedereen weer anders.

Bij Hypotheekzaak kunnen we de passie voor ons werk als geen ander uiten. Die bevlogenheid voor ons vak brengen we graag op jou over. Daarom banen we voor jou een weg in de wereld van hypotheken, die soms erg ingewikkeld is. We helpen je met alles wat daarbij nodig is: van persoonlijke ontmoetingen tot het berekenen van de hypotheek. We doen er alles aan om voor jou het beste te regelen en benutten onze jarenlange ervaring en deskundigheid!

Bij Hypotheekzaak werken uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs. Dat houdt in dat wij jou een advies van de hoogste kwaliteit kunnen én mogen garanderen, en dat onze kennis altijd up-to-date is. Daarom delen wij bijvoorbeeld graag over nieuwe wet- en regelgeving en geven we alle ins en outs van verschillende hypotheekvormen.

De afgelopen jaren sloten we heel wat hypotheken af en hielpen we woningkopers aan passende hypotheekvormen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht. Wie weet ben jij wel de volgende die wij helpen aan een passende hypotheekvorm! Ons ervaren team staat al voor je klaar!

Onze waarden.

USP-BETROUWBAAR
USP-VRIENDELIJK
USP-MEEDENKEND

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven en geven een transparant inzicht in de kosten. Dát is wat je krijgt bij Hypotheekzaak. Geen addertjes onder het gras dus of kleine lettertjes.

Tot in de puntjes

De opdrachtgever is koning, dat is bij Hypotheekzaak geen understatement. Wij regelen alles voor jou, tot in de puntjes!

Meedenkend

Wij denken mee in jouw situatie, met jouw wensen en stemmen alles af op jouw mogelijkheden.

Hypotheekzaak

Team

Jasper Annink

Algemeen Directeur - Erkend Hypotheekadviseur

Mariska Sterken

Commercieel medewerker

Maurice Splinter

Hypotheekacceptant

Pieter Bloemenhart

Hypotheekadviseur

Wilko Borgonjen

Hypothecair planner

Sandra van Klijnenbreugel

Commercieel medewerker

Recensies.

Hebben heel veel moeite gedaan voor ons. De hypotheek was snel in orde, ze weten de juiste wegen te bewandelen. Het contact verliep heel snel, belden/mailde snel terug, kortom ik heb onze samenwerking echt als heel prettig ervaren. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft!

★★★★★ - 16-05-202

Wij zijn een zeer prettige en professionele manier geholpen. Het contact was zeer prettig en ook konden wij ten allen tijde met onze vragen terecht via mail, telefoon of het online platform.

★★★★★ - 23-04-2022

Wij zijn
onderdeel van

Partner logo
Afbeelding

Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Woningen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team vol professionals die jou maar al te graag helpen! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar helpen wij jou ook nog eens optimaal.

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

Hypotheekzaak