Onderdeel van: prtnrs

Over Hypotheekzaak

Welkom bij Hypotheekzaak, jouw hypotheekadviseur in Zeewolde, Amersfoort en Harderwijk. Wij geven jou de beste en snelste service, zijn betrouwbaar en denken altijd met jou mee. We worden enthousiast om jou te helpen aan de beste hypotheek, en die is voor iedereen weer anders.

Bij Hypotheekzaak kunnen we de passie voor ons werk als geen ander uiten. Die bevlogenheid voor ons vak brengen we graag op jou over. Daarom banen we voor jou een weg in de wereld van hypotheken, die soms erg ingewikkeld is. We helpen je met alles wat daarbij nodig is: van persoonlijke ontmoetingen tot het berekenen van de hypotheek. We doen er alles aan om voor jou het beste te regelen en benutten onze jarenlange ervaring en deskundigheid!

Bij Hypotheekzaak werken uitsluitend Erkend Financieel Adviseurs. Dat houdt in dat wij jou een advies van de hoogste kwaliteit kunnen én mogen garanderen, en dat onze kennis altijd up-to-date is. Daarom delen wij bijvoorbeeld graag over nieuwe wet- en regelgeving en geven we alle ins en outs van verschillende hypotheekvormen.

De afgelopen jaren sloten we heel wat hypotheken af en hielpen we woningkopers aan passende hypotheekvormen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht. Wie weet ben jij wel de volgende die wij helpen aan een passende hypotheekvorm! Ons ervaren team staat al voor je klaar!

Onze waarden.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven en geven een transparant inzicht in de kosten. Dát is wat je krijgt bij Hypotheekzaak. Geen addertjes onder het gras dus of kleine lettertjes.

Tot in de puntjes

De opdrachtgever is koning, dat is bij Hypotheekzaak geen understatement. Wij regelen alles voor jou, tot in de puntjes!

Meedenkend

Wij denken mee in jouw situatie, met jouw wensen en stemmen alles af op jouw mogelijkheden.

Team

Maurice Splinter

Hypotheekacceptant

Jasper Annink

Erkend Hypotheekadviseur

Sandra van Klijnenbreugel

Commercieel medewerker

Wilko Borgonjen

Hypothecair planner

Pieter Bloemenhart

Hypotheekadviseur

Mariska Sterken

Commercieel medewerker

Coen van Nimwegen

Hypotheekadviseur

Recensies.

Wij hebben hele fijne gesprekken met de adviseur gehad. Die met een duidelijk en vooral begrijpelijk verhaal komt en die vooral naar onze wensen luisterde. Ik adviseer iedereen in mijn omgeving dit bureau aan

★★★★★ - 26-02-2017

Jouw verhaal en persoonlijke wensen staan voorop, overzichten zijn duidelijk en worden gepresenteerd nav je persoonlijke wensen. Niet alleen het “nu” wordt bekeken, “wat kan ik maximaal”, toekomst is ook belangrijk om er zo lang mogelijk “lekker” bij te zitten zonder teveel zorgen. Prettig om na kantoor uren met vragen terecht te kunnen via de app. Prettig contact, goede begeleiding.

★★★★☆ - 26-02-2017

Wij zijn
onderdeel van

Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Woningen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team vol professionals die jou maar al te graag helpen! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar helpen wij jou ook nog eens optimaal.

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS: