Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Voor het eerst
een huis kopen?

Hier moet je op letten bij het kopen van je eerste huis.
Zoals gezegd is het kopen van je eerste huis niet zomaar iets. Het begint al met de vraag: wat wil je en wat kan je lenen? Daar heb je niet zomaar antwoord op. Er zijn heel wat factoren die meespelen in het afsluiten van een passende hypotheek. Om jou perfect te helpen, bespreken we graag jouw situatie en wensen door, zodat we een advies op maat kunnen geven als je een eerste huis koopt. Misschien heb je namelijk wel recht op een hogere hypotheek dan je denkt of kun je gebruik maken van een starterslening. Zo’n starterslening wordt door veel gemeentes ingezet als extra hulpmiddel om als starter een huis te kopen. Wel onder bepaalde voorwaarden, maar die bespreken wij uiteraard graag met jou persoonlijk. Verder zijn er verschillende hypotheekvormen waarmee je te maken krijgt, net als rente, aflossing en noem maar op. Genoeg om over door te spreken, en dat doen onze specialisten graag!

Wil jij je eerste huis kopen? Laat het ons weten, we staan voor je klaar om jou te helpen en te voorzien met een persoonlijk advies!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van een eerste huis.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Tools

  icon-3 Bereken uw maximale hypotheek.

  Maandlasten berekenen? Of ben je benieuwd naar jouw maximale hypotheek?
  Bereken nu wat jij maximaal kunt lenen.

  Bereken uw maximale hypotheek.

  icon-4 Actuele rentestanden

  Profiteer van de historisch lage hypotheekrente. Wij houden dagelijks de rentestand bij en adviseren jou in het maken van de juiste keuze. 

  Bekijk de rentestanden

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Hypotheekzaak