Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Je hypotheek
oversluiten?

Bij het oversluiten van je hypotheek komen verschillende zaken om de hoek kijken. De specialisten van Hypotheekzaak staan voor je klaar om jou te voorzien van een passend en persoonlijk advies. Alvast meer weten? Hieronder lichten we het een en ander toe over het oversluiten van een hypotheek.

Het oversluiten van jouw hypotheek kan heel gunstig zijn en veel voordelen opleveren. We geven hieronder een aantal redenen waarom je jouw hypotheek zou oversluiten.

 • Lagere maandlasten.

Dat wil iedereen en daarmee is dit misschien wel de belangrijkste reden. Profiteer van de historisch lage rente én dus ook van lagere maandlasten. Tenzij je nu al een heel lage rente hebt, dan valt er vanzelfsprekend weinig of niks te winnen.

 • Verbouwen

Niet iedereen heeft zo’n grote spaarpot om een verbouwing zelf te betalen. Een extra lening is dan een mooie optie. En dat geeft een reden voor het oversluiten van je hypotheek: je huidige hypotheek samen met de extra lening.

 • Persoonlijke veranderingen

Een hypotheek sluit je af op een bepaald moment in je leven. Maar je leven kan veranderen en je situatie ook. Past een andere hypotheekvorm beter? Dan is oversluiten misschien wel een mooie optie!

Er zijn uiteraard meer redenen te bedenken voor het oversluiten van je hypotheek. Tegelijkertijd kost het oversluiten altijd geld. Dat neemt niet weg dat het je ook veel geld kan besparen. De specialisten van Hypotheekzaak vertellen je graag alles over het oversluiten van je hypotheek en geven jou een advies op maat!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ik ben benieuwd hoe ik mijn hypotheek kan oversluiten.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Tools

  icon-3 Bereken uw maximale hypotheek.

  Maandlasten berekenen? Benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Bereken nu wat jij maximaal kunt lenen.

  Bereken uw maximale hypotheek

  icon-4 Actuele rentestanden

  Profiteer van de historisch lage hypotheekrente. Wij houden dagelijks de rentestand bij en adviseren je in het maken van de juiste keuze.

  Bekijk de rentestanden

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Hypotheekzaak