Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Wat opdrachtgevers zeggen over
Hypotheekzaak

Zeer kundig advies met perfecte berekeningen. Korte communicatielijnen. Ik wil Pieter enorm bedanken voor zijn hulp!
Martijn
Pieter heeft alles goed uitgelegd en geadviseerd. Omdat wij advies nodig hadden voor t kiezen van de geldverstrekker heeft hij met ons overlegd wat de beste keuze is. Dit is dan ook allemaal goed gekomen.
Jesse
Nadat onze hypotheekaanvraag via een andere hypotheekadviseur was afgewezen en niets meer voor ons kon doen zijn wij via vrienden van ons bij Pieter Bloemenhart (hypotheekzaak) terecht gekomen na een eerste gesprek gaf hij aan wel mogelijkheden te zien voor onze complexe aanvraag en uiteindelijk is de hypotheek via hem wel rond gekomen wij werden goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en bij vragen konden wij altijd bellen of mailen wij zijn hem hier erg dankbaar voor SUPER BEDANKT PIETER!!!!
Johan en Ramona
Duidelijk advies en informatie, snelle reacties op mail en vragen. Een goede klik, en vertrouwen om de aanvraag aan hem over te laten. Gewoon een fijn persoon!
Patricia
Coen heeft ons ontzettend goed geholpen met het verkrijgen van onze nieuwe woning. Door bepaalde omstandigheden was de financiering best een uitdaging, maar Coen gaf ons gedurende het hele traject altijd het vertrouwen dat het goed ging komen. En dat ging het ook!
Berend
Tijdens het eerste gesprek gingen wij blanco erin, en was alles nieuw. Het was best spannend gezien je niet weet wat er van je verwacht wordt. Wij werden goed ontvangen door Coen, en zijn zeer goed geholpen tijdens het regelen van alles rondom de hypotheek. Geen enkele vraag was te veel en Coen was altijd bereikbaar voor ons om ons te woord te staan als er iets onduidelijk was. Wij zijn zeer goed geholpen en vinden dan ook dat dit verdiend wordt met een zeer goed als compliment voor de hypotheekzaak. Mede de andere medewerkers van de hypotheekzaak die ons naast Coen geholpen hebben waar nodig.
W. Dijkgraaf en J. Hoekerd
Coen is een gedreven adviseur die zijn vak verstaat. Door zijn snelle en kundige handelen hebben wij in no-time een rente-aanbod van de desbetreffende hypotheekverstrekker ontvangen. Wij zijn uitermate tevreden over het verloop van het traject.
Thierry de Kort
Helder en aangepast advies! Dankzij de heer Grigoryan met zijn professionele aanpak en snelle reacties en behandelingen, dus het is gelukt in sinds kort kan ik van mijn nieuwe woning genieten. Terugkoppelen naar de notaris, banken en verkoopmakelaar ging het heel fijn en snel, ook tijdens het hoge vakantieperiode. Zeer aan te raden om het financiële advies/ hypotheek zaken met deze vriendelijke en professionele bedrijf te regelen. Ook veel dank aan de aankoopmakelaar meneer J. Annink voor zijn inzet.
R.V.S.
Arman heeft ons goed geholpen. Wij hadden afspraak gemaakt maar door een ongeluk kom ik helaas niet naar betreffende locatie dit was voor Arman geen probleem hij kwam zelf naar ons toe. En heeft heldere en transparante advies gegeven. En vanaf 1 november kunnen wij genieten van onze nieuwe huis. Nogmaals bedankt.
Garik Kasimov arm


Team

Hypotheekzaak werkt dagelijks aan het beste advies voor jou. Ontmoet de gedreven, enthousiaste en deskundige medewerkers van Hypotheekzaak.

Meer over ons weten?

Over ons

Wij werken samen met de
volgende financierders:

Hypotheekzaak