Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Wil jij een hypotheek verzilveren?

PRTNRS12062021MakelaarschapBlackDesk0020 Hypotheekzaak

De overwaarde opnemen of beter gezegd verzilveren kan een logische stap zijn voor 55+ers. Bijvoorbeeld als je een laag pensioen ontvangt, zorgen hebt over financiële zekerheid, of de huidige woning toekomstbestendig wilt maken. Wanneer de hypotheek langere tijd geleden afgesloten is, zal er in de tussentijd een significant deel afgelost zijn. Hoogstwaarschijnlijk is de waarde van de woning intussen ook gestegen. In dat geval is er dus sprake van overwaarde. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik wil persoonlijk advies

Wat is een verzilverhypotheek?

Een verzilverhypotheek is een speciaal soort hypotheek waarmee het mogelijk is de overwaarde te verzilveren (met de woning als onderpand). Wij berekenen graag hoe dit financieel voor jou uitpakt. In grote lijnen komt het neer op het volgende: de geschatte verkoopwaarde van de woning min de resterende hypotheek resulteert in de overwaarde die verzilverd kan worden.

Waarom een hypotheek verzilveren?

Concreet sluit je een hypotheek af ter hoogte van de overwaarde, waarna je dit bedrag vrij kunt besteden. Een ideale oplossing om bijvoorbeeld het pensioen aan te vullen. Dit is voor alle duidelijkheid iets anders dan het verhogen van de hypotheek. Heb je vragen over de verzilverhypotheek? Eén van onze hypotheekadviseurs helpt je graag verder. Hypotheekzaak is actief in de omgeving Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort en Naarden Vesting. Wij vergelijken diverse mogelijkheden en komen altijd met een passend advies.

Vul voor meer informatie het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Ik wil mijn hypotheek verzilveren

  Inschrijven nieuwsbrief

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Wij zijn
  onderdeel van

  Partner logo
  Afbeelding

  Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Woningen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team vol professionals die jou maar al te graag helpen! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar helpen wij jou ook nog eens optimaal.

  Lees meer

  Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

  Hypotheekzaak