Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Jouw woning verbouwen?

Makelaarschap02232021Exclusief woningaanbod_BlackDesk0056 Hypotheekzaak

Nadenken over het verbouwen van de huidige woning is gezien de krapte op de woningmarkt geen onlogische keuze. Voor het realiseren van deze plannen ben je waarschijnlijk op zoek naar een geschikte financiering. In dat geval kan de hypotheek ‘verbouwen’ voor jou een juiste optie zijn. Wanneer je een verbouwingshypotheek wenst, kun jij de huidige hypotheek wellicht verhogen, een hypotheek oversluiten of een nieuwe hypotheek aanvragen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ik wil persoonlijk advies

Wat is een verbouwingshypotheek?

Een verbouwingshypotheek is een financiering die specifiek aangevraagd wordt voor de verbouwing van de eigen woning (met de woning als onderpand). De mogelijkheden hierbij zijn natuurlijk eindeloos: het plaatsen van een uitbouw, een schitterende pui, een nieuwe keuken of badkamer, een dakkapel of volledige restauratie en ga zo maar door. Afhankelijk van jouw inkomen en spaargeld berekenen wij graag of je wensen haalbaar zijn. Volgens de huidige hypotheekregels kan maximaal 100% van de woningwaarde geleend worden.

Waarom een verbouwingshypotheek aanvragen?

Als je een nieuwe woning hebt aangekocht en deze wilt verbouwen of van plan bent de huidige woning te optimaliseren, is een verbouwingshypotheek een ideale oplossing. Dit is een geleend bedrag dat bestemd is voor de verbouwing van een koopwoning. Het is voor alle duidelijkheid iets anders dan een bouwdepot of persoonlijke lening. Heb je vragen over de verbouwingshypotheek? Eén van onze hypotheekadviseurs helpt je graag verder. Hypotheekzaak is actief in de omgeving Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort en Naarden Vesting. Wij vergelijken diverse aanbieders en geven altijd onafhankelijk advies.

Neem voor meer informatie contact op via het onderstaande formulier. Wij bellen zo snel mogelijk terug.

Ik wil een afspraak plannen

  Inschrijven nieuwsbrief

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Wij zijn
  onderdeel van

  Partner logo
  Afbeelding

  Samen met PRTNRS bieden wij complete dienstverlening aan. Woningen, verzekeringen en hypotheken vind je onder één dak. Op ieder vlak hebben wij intern een team van professionals klaarstaan. Zodoende kunnen wij snel schakelen en jou optimaal helpen!

  Lees meer

  Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

  Hypotheekzaak