Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Deskundig advies van
vakbekwame specialisten

Wil je een hypotheek aanvragen als starter? Dan is het natuurlijk extra spannend. Maar ook als je al vaker een huis hebt gekocht is een hypotheek aanvragen niet altijd even makkelijk. Je krijgt te maken met veel termen waar je normaliter niet veel mee van doen hebt en er spoken waarschijnlijk een hoop vragen door je hoofd. Advies van Hypotheekzaak is in dat geval een welkome oplossing en om die reden staan onze experts dan ook altijd klaar om onze klanten te voorzien van deskundig en professioneel advies.

Overigens is het goed om te weten dat we je ook te allen tijde kunnen helpen wanneer je niet bezig bent met een hypotheek aanvragen als starter, maar al in het bezit bent van een huis. In dit geval dien je door te stromen met je hypotheek. Ook in deze situatie zijn er veel dingen waarover je moet nadenken. Behoud je dezelfde hypotheekvorm met bijbehorende rente en aanbieder, of ga je juist switchen? Ook hiervoor kan je een gratis afspraak met ons maken.

Wanneer kan ik een hypotheek aanvragen?

Het is waarschijnlijk één van de vragen die in je opkomt wanneer je een hypotheek gaat aanvragen: wanneer moet ik een hypotheek aanvragen? De hypotheek aanvragen tijdsduur kan door uiteenlopende redenen behoorlijk verschillen. Het hangt onder andere af van de situatie waarin jij je bevindt en daarnaast spelen er nog meer factoren mee. In ons adviesgesprek leggen we je dan ook graag meer uit wat betreft de hypotheek aanvragen tijdsduur.

Hypotheekzaak; méér dan alleen hulp bij hypotheek aanvragen

Naast dat wij jou kunnen helpen bij het hypotheek aanvragen als starter of meer ervaren koper, kunnen we je nog op veel meer vlakken van dienst zijn. Ons team van vakmensen beschikt over veel uiteenlopende specialismen, zodat je ook voor veel andere diensten bij ons aan kunt kloppen. Heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij het afsluiten van verzekeringen? Dan voorzien wij je graag van advies. Maar ook als je van plan bent om een huis te gaan kopen of verkopen, ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk gerust eens rond op onze site om te zien met welke diensten wij je nog meer kunnen ondersteunen.

Hypotheek aanvragen? Neem contact op met Hypotheekzaak voor de beste hulp!

Wil je een hypotheek aanvragen als starter, maar weet je niet precies wat daar allemaal bij komt kijken? Schakel dan de hulp van Hypotheekzaak in en je bent verzekerd van deskundig en persoonlijk advies van onze professionals. Voor alle vragen kan je contact met ons opnemen via 088-0802810 (telefonisch) of welkom@hypotheekzaak.nl (per mail). Je kunt er ook voor kiezen om een gratis adviesgesprek in te plannen of langs te komen bij één van onze vestigingen. Wij zijn te vinden in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting. Samen zorgen we ervoor dat een hypotheek aanvragen voor jou als starter een eitje wordt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ik ben geïnteresseerd in een hypotheek aanvragen .

  Inschrijven nieuwsbrief

  Tools

  icon-3 Bereken uw maximale hypotheek.

  Maandlasten berekenen? Benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Bereken nu wat jij maximaal kunt lenen.

  Bereken uw maximale hypotheek

  icon-4 Actuele rentestanden

  Profiteer van de historisch lage hypotheekrente. Wij houden dagelijks de rentestand bij en adviseren je in het maken van de juiste keuze.

  Bekijk de rentestanden

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Hypotheekzaak