Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Aflossen van een
hypotheek?

Wanneer je bij het hypotheek afsluiten de juiste hypotheekvorm gaat kiezen, is het bedrag dat je maandelijks op jouw hypotheek moet aflossen een belangrijke factor. Hypotheek aflossen houdt in principe in dat je het geleende bedrag binnen jouw hypotheek in delen gaat terugbetalen. Bij de verschillende hypotheekvormen is het bedrag dat je maandelijks aflost ook verschillend. Hypotheekzaak kan jou helpen om alle hypotheekvormen te bespreken, zodat jij precies weet hoeveel je maandelijks kwijt bent aan het aflossen van de hypotheek.

Extra aflossen op de hypotheek is ook nog mogelijk. In dit geval los je, zoals je waarschijnlijk al dacht, meer af dan van tevoren is afgesproken. Extra aflossen op jouw hypotheek heeft zo zijn voor- en nadelen. Enerzijds betekent een lagere hypotheek ook lagere maandlasten en wordt de rente eveneens lager. Echter, aan de andere kant wordt jouw financiële buffer tegelijkertijd kleiner en gaan jouw toeslagen naderhand mogelijk omhoog. Met de specialisten van Hypotheekzaak kan je eenvoudig en snel bespreken wat voor jou de beste keuze is.

Tweede hypotheek

Wellicht heb je ook wel eens gehoord van de term ‘tweede hypotheek’ en zoek je daar meer informatie over. Een tweede hypotheek is als het ware een aanvullende hypotheek. Het is namelijk een financiering bovenop jouw al bestaande hypotheek. In feite spreken we bij een tweede hypotheek dus over een extra hypotheek. Normaliter wordt dit gedaan bij dezelfde hypotheekverstrekker als waar je ook jouw ‘eerste hypotheek’ al hebt. Je kunt ook een tweede hypotheek bij een andere verstrekker afsluiten, maar daar komt nog wel het één en ander kijken. Tijdens een adviesgesprek bespreken wij jouw situatie en wensen en leggen wij jou graag uit of een tweede hypotheek een slimme zet is.

Verdere diensten van Hypotheekzaak

Dacht je dat je alleen bij Hypotheekzaak terecht kunt voor het afsluiten van een hypotheek? Dan heb je het mis! Wij beschikken over een team van vakmensen, die je bij allerlei zaken kunnen helpen. Zo ben je bij ons niet alleen aan het juiste adres voor alles rondom jouw hypotheek, maar kunnen we je ook ondersteunen bij het kopen of verkopen van een (nieuw) huis. Wil jij een verzekering afsluiten? Ook daarbij kunnen onze experts jou van deskundig advies voorzien. Er zijn daarnaast nog een aantal diensten die we voor je kunnen uitvoeren. Neem gerust eens een kijkje om erachter te komen wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

Alles over hypotheek afsluiten? Hypotheekzaak helpt je graag!

Dus wil jij binnenkort een hypotheek afsluiten of wil je meer weten over het aflossen van de hypotheek? Maak dan een gratis afspraak met de specialisten van Hypotheekzaak, die je graag van betrouwbaar en professioneel advies voorzien. Er zijn verschillende mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Je kunt ons bellen via 088-0802810, mailen via welkom@hypotheekzaak.nl of gebruik maken van ons contactformulier. Liever langskomen bij één van onze vestigingen? Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk! Wij zijn gevestigd in Zeewolde, Amersfoort, Harderwijk en Naarden Vesting.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Ik ben benieuwd hoe ik mijn hypotheek kan oversluiten.

  Inschrijven nieuwsbrief

  Tools

  icon-3 Bereken uw maximale hypotheek.

  Maandlasten berekenen? Benieuwd naar jouw maximale hypotheek? Bereken nu wat jij maximaal kunt lenen.

  Bereken uw maximale hypotheek

  icon-4 Actuele rentestanden

  Profiteer van de historisch lage hypotheekrente. Wij houden dagelijks de rentestand bij en adviseren je in het maken van de juiste keuze.

  Bekijk de rentestanden

  Wij werken samen met de
  volgende financierders:

  Hypotheekzaak