Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Pak het slim aan

We draaien er niet omheen: in een woningmarkt waarin records gebroken worden (lees: de verkoopprijzen waren nog nooit zo hoog) is het kopen van een eerste woning lastig. Maar het is niet onmogelijk. Er zijn mogelijkheden als jij het slim aanpakt.

Uitdagingen in kaart

Plan om te beginnen een afspraak met een hypotheekadviseur. Hypotheekzaak kijkt nauwkeurig naar het inkomen van jou (of jullie). We weten precies waar geldverstrekkers kritisch op zijn. Daarom geven we uitgebreid advies over zaken zoals: studieschuld, een werkgeversverklaring en lopend krediet (bijvoorbeeld een leaseauto).

“Tijdens het eerste gesprek gingen wij er blanco in, en was alles nieuw. Het was best spannend gezien je niet weet wat er van je verwacht wordt. Wij werden goed ontvangen en zijn zeer goed geholpen.” – Berend

Doorbreek taboes

Het is verstandig ‘rode vlaggen’ vooraf te verhelpen. Los eventuele leningen dus af met eigen geld. Daarnaast is het voor de kans van slagen belangrijk dat er voldoende spaargeld overblijft. De aankoop van een eerste woning is daarom hét moment om familietaboes te doorbreken. Informeer bij (schoon)ouders eens of er geld geleend of geschonken kan worden. Geen optie? We hebben meer ideeën achter de hand.

Adviseur én partner

Beloften over een groot netwerk heb jij vast eerder gehoord. Maar Hypotheekzaak gaat een stap verder. Wij zijn namelijk ‘het netwerk’. De organisatie PRTNRS biedt alles op het gebied van wonen. Wij brengen jou in contact met onze collega’s van Makelaarschap. Een (aankoop)makelaar weet namelijk als geen ander wat er binnen jouw budget haalbaar is.

Ontdek jouw mogelijkheden

Zelf alvast berekenen wat jij kunt lenen? Dat kan hier. Of schakel jij toch liever een professional in? Neem contact op met Hypotheekzaak door hieronder jouw contactgegevens in te vullen. Wij rekenen jouw situatie nauwkeurig door, en begeleiden de aanvraag vervolgens van A tot Z. Benieuwd hoe dat werkt?

Deel dit
blogbericht:

Adviesgesprek plannen

    Inschrijven nieuwsbrief

    ;
    Hypotheekzaak