Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Wat betekent de stijgende rente?

Nu de economie herstelt en financiële coronasteun wordt beëindigd, neemt de druk op de Europese Centrale Bank toe om rentes te verhogen. Het gevolg is een stijging van de hypotheekrente bij de geldverstrekkers in Nederland. De hypotheekrente ‘20 jaar vast’ is in drie maanden tijd gestegen naar gemiddeld 1,84 procent. Dat is 0,45 procentpunt hoger dan aan het begin van 2022.

“De hypotheekrente is nog steeds laag, maar wie slim is handelt snel.”

Wat zijn de mogelijkheden voor mij?

Doordat de hypotheekrente stijgt, wil jij een verstandige beslissing nemen. Jij wilt een scherpe lening afsluiten voor een nieuwe woning, de mogelijkheden van slim oversluiten of de opgebouwde overwaarde opnemen. Hypotheekzaak helpt graag mee.

Hypotheek oversluiten? Check de actuele rentestanden
Woning op het oog? Bereken de maximale hypotheek
Overwaarde opnemen? Informeer naar de voordelen

Waarom kies ik voor Hypotheekzaak?

Op google heb jij dit soort zoektermen menigmaal ingevuld: ‘lage hypotheekrente + woonplaats’ of ‘voordelig oversluiten hypotheek + regio’. Een hele reeks resultaten vult steeds het beeldscherm. Van bekende banken tot kleinere aanbieders en natuurlijk: Hypotheekzaak. Benieuwd naar onze manier van werken? Reviews zeggen wat ons betreft alles. Wij schreven er dit blog over.

 Waar vind ik Hypotheekzaak?

 Ook een reden om te kiezen voor Hypotheekzaak is het feit dat wij erg goed bereikbaar zijn in het midden van Nederland. Wij hebben vier vestigingen verspreid over de provincies Flevoland, Gelderland, Utrecht en de omgeving Gooi en Vechtstreek. Met kantoren in Zeewolde, Harderwijk, Amersfoort en Naarden Vesting zijn wij altijd in buurt. Onze hypotheekadviseurs wonen bij je in de omgeving en kunnen zich dus goed inleven in jouw situatie.

Wil jij een hypotheekgesprek met een onafhankelijk adviseur? Vul onderstaand formulier in en Hypotheekzaak belt jou zo snel mogelijk terug.

Deel dit
blogbericht:

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

    Inschrijven nieuwsbrief

    ;
    Hypotheekzaak