Gratis updategesprekken
No cure, no pay
Constante monitoring

Hypotheekzaak

Kies onafhankelijkheid

Het ligt voor de hand om eens bij jouw vertrouwde bank binnen te stappen. Maar besef wel dat dit type adviseur alleen de hypotheken van de eigen bank adviseert. Verkoop is in dat geval belangrijker dan het vinden van de ‘juiste’ hypotheek. Als wij alvast één tip mogen geven: kies altijd voor een adviseur die verschillende aanbieders naast elkaar legt. Iemand die 100% onafhankelijk is.

Altijd actuele kennis

De adviseurs van Hypotheekzaak bemiddelen tussen jou en de hypotheekverstrekker. Jij bent onze opdrachtgever, niet de bank. Nadat we duidelijk in kaart gebracht hebben wat jouw plannen zijn (of het nu gaat om aankoop, verbouwen of het opnemen van overwaarde) geven we vrijblijvend advies. Hypotheekzaak betekent:

 • Actuele rentestanden;
 • De maximaal haalbare hypotheek;
 • Maandlasten berekenen;
 • Alle mogelijke hypotheekvormen;
 • Onafhankelijk advies;
 • Een scherp bemiddelingstarief.

Uitstekende reviews

Benieuwd hoe anderen onze aanpak hebben ervaren? Lees de reviews van Hypotheekzaak eens. Dit is wat een opdrachtgever vertelt over het contact met hypotheekadviseur Coen van Nimwegen:

 “Duidelijk advies en informatie, snelle reacties op mail en vragen. Een goede klik, en vertrouwen om de aanvraag aan hem over te laten. Gewoon een fijn persoon!” – Patricia

Begeleiding van A tot Z

Als Hypotheekzaak voor jou aan de slag mag, is dit wat jij ontvangt: begeleiding van A tot Z door een ervaren professional. Geen slapeloze nachten over de vraag of jouw financiering haalbaar is, maar zekerheid en een succesvolle uitkomst.

Jouw partner

En nu? Neem in jouw zoektocht naar de ideale partner in hypotheken eens vrijblijvend contact op met Hypotheekzaak. Vul het onderstaande contactformulier in en wij bellen z.s.m. terug.

Deel dit
blogbericht:

Benieuwd naar de juiste hypotheek voor jouw situatie?

  Inschrijven nieuwsbrief

  ;
  Hypotheekzaak